RockStation

Osztrák rockerek Budapesten a HAW vendégeként!

2014. április 01. - sunthatneversets

HAW 2014.jpg

Szerda este a fővárosi Roham bárban (dohány utca 22.) fellép a bécsi székhelyű LOWBAU. Zenéjük leginkább kemény rock, vagy kemény metal, vagy kemény rockmetal. A lassan10 éves zenekar új lemezét fogja bemutatni, melyen ilyen és ehhez hasonló giga túrások hallhatók:

A bemelegítő banda a pesti MANGANI 888 lesz. Muzsikájuk leginkább a grunge rock követőinek lehet könnyen nyelhető, de bárki rácuppanhat, aki szereti a kemény rockot. Hamarosan klippel és lemezzel jelentkeznek!

Az est házigazdája a HAW zenekar lesz, mily meglepő, ők is kemény rockerek. Nem rég mutatták be az új lemezüket német anyanyelvű területeken is, ha kíváncsi vagy a beszámolójukra és néhány régebbi dalukra, akkor gyere!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr235888522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum