RockStation

Ellentmondásos hírek az AC/DC jövőjével kapcsolatban

2014. április 15. - sunthatneversets

ACDC1.jpg

Bár nemrégiben örömmel konstatáltuk, hogy az AC/DC hamarosan stúdióba vonul, hogy elkezdje a következő album munkálatait, ráadásul a zenekar 40 éves fennállásának alkalmából egy 40 állomásos világkörüli turnéra is indul, lehet, hogy mégsem ennyire rózsás a helyzet. Egy ausztrál rádióállomás, a 3AW riportere Peter Ford, műsorában a fenti híreknek gyökeresen ellentmondó "pletykákról" hallott, miszerint nemhogy új lemez nem lesz, de jubileumi koncertturné sem, sőt lehetséges, hogy a zenekar napokon belül bejelenti visszavonulását. Állítólag ennek köze van ahhoz, hogy Malcolm Young gitáros személyes okokból visszaköltözne Ausztráliába és a jövőben nem folytatná a zenekarban, márpedig a riporter szerint arra az esetre, ha valamelyik tag nem tudná folytatni a zenélést a bandában olyan megállapodás van a tagok között, hogy feloszlatják a bandát. 

Update: Az eredeti AC/DC énekes, Dave Evans fia, Mark Evans egy twitter üzenetben azt írta, hogy az apja ma beszélt Malcolm fiával, aki azt mondta neki, hogy Malcolm nagyon beteg és hogy a bandának minden bizonnyal vége lesz. Nem lesz se lemez, se koncert. Állítólag a zenész három héttel ezelőtt stroke-ot kapott és egy vérrög maradt az agyában. Bár április elején összejöttek próbálni, de Malcolm nem volt képes játszani. Az együttes eddig nem erősítette meg hivatalosan az információkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr556038165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum