RockStation

Súlyos betegsége miatt nem tud Malcolm Young zenélni az AC/DC-ben

2014. április 16. - sebiszabi

malcolmsolo_638.jpg

Tegnap beszámoltunk arról, hogy az AC/DC háza táján milyen pletykák keltek szárnyra. Ma a csapat jó barátja Mark Gable (Choirboys énekese) az nyilatkozta, hogy Malcolm fiától, Ross-tól tudja, hogy Malcolm nagyon beteg, egészen biztosan nem tud élőben fellépni, de valószínűleg arra sem lesz képes, hogy stúdióban felvételeket rögzítsen. Ettől függetlenül Gable szerint nem jelenti egyértelműen a zenekar végét, továbbra is tervezik a 40. évfordulós egész világot érintő turnét.

Egyes források szerint a zenésznek egész napos felügyeletre van szüksége, sőt egyes hírek szerint gondot okoz neki a kommunikáció és nehezen emlékszik ismerős arcokra. Ez sok midenre utalhat (pl.: Alzheimer-kór, időskori demencia), de mi inkább nem találgatnánk, várjuk meg a hivatalos híreket.

Update 1: Ha hivatalos közleményt nem is adott ki a banda, de a brit Telegraphnak Brian Johnson énekes nyilatkozott. Az énekes elmondta, hogy határozottan tervben van a májusi stúdiózás Vancouverben, sőt a turnét sem vetették el, noha az tényleg igaz, hogy az egyik bandatag beteg. A jövőt illetően nem szeretett volna nyilatkozni, mert mint mondta nem zár ki semmit. A 40 koncertes turnéról pedig azt mondta, szép módja volna a búcsúzásnak, de jelenleg ez is bizonytalan.

Update 2: A Facebookon megszólat a zenekar is. Malcolm valóban beteg egy kis szünetet fog tartani. Mindenkit kérnek, hogy tartsa tiszteletben az ő családi életét és köszönik a sok szeretetet, ami a rajongóktól felé árad. A banda folytatja a zenélést.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr36043066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum