RockStation

Először CD-n a The Doors Weird Scenes Inside The Gold Mine-ja

2014. május 21. - sunthatneversets

Doors_WeirdScenesInsideTheGoldMine__COVER_kismeret.jpg

Fantasztikus év az idei a The Doors rajongói számára, hiszen az eredetileg 1972-ben kiadott és hosszú ideje nem gyártott Weird Scenes Inside The Gold Mine április 19-én a Record Store Day alkalmából limitált szériás duplabakelitként itthon is kapható volt, most pedig végre CD-n és digitálisan is hozzáférhetővé válik.

A legendás lemez a Jim Morrison ’71-es halála után kiadott első válogatás, rajta a zenekar legkedveltebb szerzeményeivel (“Break On Through”, “Love Her Madly”, “L.A. Woman”, “Riders On The Storm”) és két B-oldalas kuriózummal, a „Who Scared You” és a „(You Need Meat) Don’t Go No Further” című trackekkel. A 22 dalos összeállítás az eredeti négyes (John Densmore, Robby Krieger, Ray Manzarek és Jim Morrison) 1967 és 71 között rögzített szerzeményeiből merít, a reissue-t az együttes hajdani hangmérnöke, Bruce Botnick remaszterelte. A mostani az első alkalom, amikor az album CD formátumban lát napvilágot

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr256189735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum