RockStation

Kiutasították a Behemoth-ot Oroszországból

2014. május 23. - sunthatneversets

Nergal2.jpg

Oroszországgal mostanában csak a problémák vannak. A lengyel Behemoth Russian Satanist elnevezésű orosz turnéja május 10-én startolt, de csak tegnapelőtt derült ki, hogy problémák vannak a zenekar vízumával. A csapat ugyanis ugynevezett üzleti vízummal rendelkezett míg a kulturális, sport, vallási vagy tudományos célból Oroszországba utazóknak humanitárius vízummal kell rendelkezniük. Így aztán egy jekatyerrinburgi klub elől mindjárt az előzetesbe vezetett az út, egy éjszakán át a bevándorlási hivatal vendégszeretetét "élvezte" a csapat. Tegnap reggel aztán gyorsított eljárás keretében az együttest kiutasították Oroszországból és mellékbüntetésként még fejenként 2 ezer rubelt (kb. 12500 Ft) büntetést is be kellett fizetniük. A Behemoth a balatonszemesi RockPart Fesztiválon is fellép júliusban, ott azért nem lesznek ilyen problémák.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr936197723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

♔batyu♔ 2014.05.25. 13:40:21

Miért Oroszországgal vannak problémák?

"A csapat ugyanis ugynevezett üzleti vízummal rendelkezett míg a kulturális, sport, vallási vagy tudományos célból Oroszországba utazóknak humanitárius vízummal kell rendelkezniük. "

Semelyik országban sem léphettek volna be más típusú vízummal mint amit az adott ország törvénye előír. Igen, Izraelbe sem.

Rob67 2014.05.25. 14:31:37

@♔batyu♔: egy kis zsidozashoz nincs is alkalmasabb hely es ido, mint ez a poszt...
Mekkora barom vagy ecsem...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum