RockStation

Hallgas bele John Garcia szóló anyagába, tudj meg róla mindent!

2014. június 13. - KoaX

johngarciasolo2014.jpgA Vista Chino egykori Kyuss frontember John Garcia nem unatkozik soha. Most éppen a szóló albumn dolgozik, ami augusztus elsején jeenik majd meg a Napalm Records gondozásában. A stoner isten albumáról a hajtás után még többet megtudhatsz, sőt még bele is hallgathatsz.

Az album borítója nekünk nagyon bejött. Nem is értjük, hogy a Vista Chino borítója miért nem valami hasonló szellemiségben készült.

johngarciasolocd2014.jpg

Természetesen egy ilyen lemezről nem hiányozhatnak vendégek sem. Nem kisebb név szerepel az albumon, mint Robby Krieger a legendás The Doors gitárosa.

Garcia szerint: "Egyszerűen szürreális, hogy Robby játszik az első szóló albumomon.Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy láthatom az ő szakmai alázatát, hogy vele dolgozhatok. Ez egy felejthetetlen élmény. Robby a Her Bullets Energy dalban fog játszani"

Ha ez pedig még mindig nem lenne elég, itt tudtok bele hallgatni Garcia anyagába.

 Majdnem elfelejtettük. Ezek a dalok lesznek hallhatóak az albumon:

01. My Mind
02. Rolling Stoned
03. Flower
04. The Blvd
05. 5000 Miles
06. Confusion
07. His Bullets Energy
08. Argleben
09. Saddleback
10. All These Walls
11. Her Bullets Energy

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr456298992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum