RockStation

Randy Blythe pöcse köszöni szépen, jól van!

2014. június 19. - sebiszabi

randy_blythe_2014.jpg

Ez az a hír, amiről nem maradhatsz le, enélkül nem tudsz nyugodtan aludni, enélkül üresebb lenne a napod! Ugye az mindenkinek megvan, hogy a Lamb Of God énekese, Randy Blythe nemrég magára öntött egy bögre forró kávét, amikor egy közlekedési szituációban hirtelen fékeznie kellett? Igen, oda. Na, ennek következtében a "kis Randy" megpörkölődött picit, amit gazdája nagyon rosszul viselt. Most viszont megműtötték az frontembert és köszöni szépen, jól működik, a balesetnek már nyoma sincsen. Randy az üggyel kapcsolatban a következőket nyilatkozta: "Szívmelengető érzés, hogy ennyien törődnek a péniszemmel, még a könnyem is kicsordult az örömtől..l"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr606385227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dreambarker 2014.06.20. 08:35:15

Azért mit meg nem tesz a csávó a hírnévért: megkockáztatja, hogy idegen országban lesittelik, majd a tökét is megműtteti. EZ IGEN!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum