RockStation

ACxDC a Gozsdu Manó Klubban

2014. július 07. - sunthatneversets

ACxDC_t670.jpg

Ha nyárról van szó, akkor koncertek tekintetében több, mint figyelemreméltó a felhozatal. Ebben a dömpingben az extrémebb zenék szerelmesei sem fognak magukra maradni. A Tukker Booking & A Fucktothemusic jóvoltából Július 16-án a Dél-kaliforniai ACxDC-t nézhetitek meg, akik szélvészgyors fastcore/punkkal operálnak már 2003 óta, viszont most jutottak el oda, hogy megjelentessék első nagylemezüket (számos EP, splitet követve) "Antichrist demoncore" néven. Lemezen is kőkemény, amit csinálnak, de élőben egyszerűen kötelező megnézni őket.

Turnépartnerük a HM-2 grindeathként aposztrofált Implore lesz, akik még egy éve sem alakultak meg, de a trióként üzemelő banda hamar belopta magát a köztudatba. Egy élő anyag fog kijönni nemsokára a zenekartól, ahol még pontosabb képet kaphatunk róluk. Hazai részről a Rákosi és a Dog Attack zenekarjait nézhetitek meg. Az estének a Gozsdu Manó Klub lesz újfent a táptalaja. További információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr976480875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum