RockStation

Új dallal jelentkezett a megváltozott tagságú faminehill

2014. július 07. - sunthatneversets

faminehill új.jpg

Meglehetősen népszerűvé váló legutolsó dalukhoz hasonlóan az új faminehill szám előtt ismét tagcserékről kell beszámolnunk: távozott a csapatból Braun Péter gitáros-dalszerző és Érsek Balázs gitáros, de a zenekar töretlenül folytatja tovább.

„Személyes és szakmai nézeteltérések is vezettek a mostani tagcserékhez. Gerivel (Kovács Gergely – szerk.) még a Towards Entiretyben zenéltünk együtt, így nem volt nehéz (újra) egymásra találni. A reminderes srácokkal közös a próbatermünk, szóval Tomi (Stefán Tamás – szerk.) is a közelben volt, egy hullámhosszon vagyunk. A Happy-t (I’m Almost Happy Here) már ők ketten játszották fel, és a készülő kislemez megírásában is egyre aktívabbak. A felvételeket ezúttal is Miskolcon, Mezei Gergelynél rögzítettük, az utómunka pedig Siminél, a gyulai No Silence Sound Studio-ban készült. A nyári fellépések is alakulnak; július 16-án Budapesten, az A38 tetőteraszán, két nappal később, 18-án pedig Dorogon lehet meghallgatni minket élőben.” 

Íme az I’m Almost Happy Here:

https://www.facebook.com/faminehill

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr956481659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum