RockStation

Savatage reunion lesz a jövő évi Wacken Festivalon

2014. augusztus 03. - sunthatneversets

Savatage Wacken.jpg

Alig ért véget az idei Wacken Open Air Festival, a szervezők máris a jövő évire jelentenek be neveket, amik között egy nagyon is meglepő máris akad. A 2015. július 30. és augusztus 1. között megrendezendő fesztiválon ugyanis exkluzív fellépést vállal a 80'as évek power metal alapvetése a Savatage, sőt az ebből kinövő Trans-Siberian Orchestra is fellép jövőre Wacken-ban. Azt, hogy milyen felállásban lép fel a két zenekar még nem tudni, de a mellettük olyan zenekarok lépnek még fel, mint a Running Wild, az In Flames, az In Extremo, a nagyzenekarral zenélő U.D.O., a Sabaton, az Amorphis, akik a speciális, a Tales From The Thousand Lakes köré épülő showval jönnek, a Death Angel, a Powerwolf, az Ensiferum, a Kataklysm, a Cannibal Corpse, a Sepultura és a Thyrfing. 

A jövő évi fesztiválnak már trailere is van, ami nem is csoda, hiszen általában pár nap alatt elkapkodják a jegyeket Európa legnagyobb metalfesztiváljára.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr826569519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum