RockStation

Megjelent a Hands of Doom vol. 2: Hazai stoner/ sludge/ doom válogatás lemez!

2014. október 15. - sandroo

a2686160990_10.jpg
Aki egy kicsit is megmártózott már  a magyar stoner/sludge/doom zenék tengerében, azok számára nem cseng ismeretlenül a Hands of Doom stoner blog oldal és annak szerkesztőjének, Szabó "Ranch Báró" Armandnak neve sem. Rengeteg infót, interjút, zenekart ismerhettünk meg Armand keze által, rengeteg segítséget nyújtva a zenekaroknak, közben rendületlenül jelen volt kis hazánk ezen zenei stílusának barikádján. Sőt most digitális formában kidobta a tavaly nagy sikert aratott Hands of Doom válogatás lemez második részét is, amelyen felsorakozik rengeteg ismert és kevésbé ismert magyar zenekar, egyetlen közös céllal, hogy letépjék a bőrt az arcunkról.

Szóval, itt a 2014-es év H.O.D. válogatás lemeze, olyan zenekarok egy-egy nótájával, mint a Madibular, Grizzly, Steam Engine, Drow, Wall of Sleep, Green Machine, Mongooze, Dusty Chopper, Asphalt Horsemen, Blackhoney és még sokan mások. A lemez dalai tartalmaznak a lassú döngölős riffektől kezdve, szellős, rock n roll témákon át, minden jót, amit csak kérhetünk, tehát mindenki megtalálja a maga számítását a lemezen. A válogatáson 16 zenekar mutatja be a Magyar underground zene 2014-es doom/stoner/sludge/redneck/southern aktualitásait. Az album nem csak egy egyszerű válogatás agyag, egy-egy új dalával debütál rajta a Mandibular ˝Angyaltest˝, a Blackhoney ˝Fangs˝ (ami egyben a Hajdúszoboszlói Rhino’s Amerikai futball csapat hivatalos bevonuló indulója is), valamint a Mongooze ˝Saturday Night˝ és az angol-magyar felállású doom zenekar a Hagstone ˝Psychomania˝. Az anyagra bónuszként felkerül a tavalyi év során, sajnálatos módon pályáját befejező post metál csapat, a Steam Engine ˝Medusa Sky˝ dala. Valamint a Visioned Frailty ˝Corridors of Mirrors˝ eddig még sosem hallott, az új énekesükkel újra énekelt dala, valamint egy promo dalával felkerült az azóta szintén feloszlott Green Machine. Jó barátom Bencsik "Sudge" Gábor durrantotta a lemez borítóját, tetszetős darab lett meg kell hagyni. Na ugye, hogy ugye!!??

10626749_727564573997314_7327735607874853250_n.jpg
Ha melles metaforával kellene jellemeznem a Hands of  Doom válogatás lemezeket, akkor a tavaly kiadott válogatás mértékegysége Sarah Young lenne, az idei korong viszont überelte azt, így a 2014-es lemez legyen Dolly Buster. Akik ismerek a fent említett hölgyek testi adottságait, azok értik a hasonlatot, akik nem azok nézzenek utána a dolognak, mert a mai folyamatosan fejlődő modern világunkban nem árt tisztában lenni az S.I. mértékegységek ezen szegmensével sem, ki tudja mikor tudja az ember hasznosítani a hétköznapokban..... Na szóval, akkor magyar égre magyar ufót, amúgy a válogatás hamarosan fizikai formában is megjelenik majd, de addig is zúzzátok Armand Mester magyar válogatás lemezét. Jeah!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr16794455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum