RockStation

Sosem látott Nirvana klip részletek

2014. október 20. - KoaX

Nirvana.jpg

Hétvégén debütált Dave Grohl rendezésében a Sonic Highways című HBO-sorozat 1. része, amely az új Foo Fighters lemez munkálatait mutatja be. Az első részt Chicagóban forgatták, ahol Steve Albini producerrel dolgoztak, ennek kapcsán emlékeztek vissza a Nirvana In Utero című lemezének felvételére. 

Keringenek pletykák, hogy lesz-e Nirvana reunion Kurt nélkül, de mi most nem ezzel foglalkozunk. A Nirvana Heart Shaped Box száma viszont az egyik nagy kedvencünk az In Utero albumról. A srácok nem voltak restek és megosztottak velünk egy rövid kis videót, amiben kimaradt jeleneteket láthatunk a klipből! A videóért katt IDE !!! Mit gondoltok róla? Várjuk a véleményeteket! Ha valaki nem emlékezne, hogy milyen is a klip annak pedig: 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr706810053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum