RockStation

Led Zeppelin IV és Houses Of The Holy újra-kiadások, illetve vadiúj videó

2014. október 28. - sunthatneversets

Led Zep.jpg

A Led Zeppelin a tegnapi napon hozta nyilvánosságra hozta a „Rock And Roll” (Alternate Mix)-hez című dalhoz készült videót, benne élő felvételekkel és az új vizuállal. A „Rock And Roll” Alternate Mixe a Led Zeppelin IV deluxe kiadásába került bele, mely a Houses Of The Holy-val egyszerre került a boltokba. Mindkét kiadványt a gitáros és producer, Jimmy Page maszterelte újra, illetve a csomagokban helyet kapott egy második lemez is eddig teljes mértékben kiadatlan zenével!

John Paul Jones így kommentálta az új anyagot: „Ez a dal elég punk volt, vagy inkább pre-punk. És viszonylag gyors volt élőben is, rengeteg energia van benne. Nagyon szerettük játszani. A tömeg imádta. Mi is imádtuk!”

Page szerint: „A „Rock And Roll”-ban játékos, szemtelen energia van. Egy buli-dal. ’Régóta nyomom már a rock and rollt.’ – ez van benne. A szöveg is remek lett és a dal is.”

 

LedZeppelin_IV.jpg

LedZeppelin_HousesOfTheHoly.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr356839633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum