RockStation

Marakodnak az Immortal tagjai (?)

2014. december 14. - sunthatneversets

immortal_dog.jpg

Van némi zűrzavar most az Immortal háza táján. Történt, hogy Abbath Doom Occulta (Olve Eikimo) kérelemmel fordult a  norvégiai jogvédő hivatalhoz az Immortal névhez és logóhoz fűződő jogok megszerzésért, amit két zenekari társa (ha még egyáltalán azok) Demonaz Doom Occulta (Harald Nævdal) és Horgh (Reidar Horghagen) megtámadott.

Abbath azt állítja, hogy Demonaz és Horgh még a nyáron elhagyták az Immortalt, miután közölték, hogy ezentúl nem szeretnék a zenekar próbahelyének bérleti költségeinek rájuk eső részét fizetni. A próbaterem költségeit ezek után egyedül fizette, tárasi pedig kiköltöztek onnan, Abbath pedig ezt úgy értelmezte, hogy leléptek a zenekarból. A hivatalnak írt újabb levelében leírja, hogy társai szerepe az utóbbi években minimálisra korlátozódott a zenekarban, míg ő a zenekar frontembereként és zeneszerzőjeként a zenekari jövedelmektől nagyban függ, így nem engedheti meg magának, hogy szünetet tartson, ráadásul a Nuclear Blast Records várja tőle a következő Immortal albumot, ami állítólag már majdnem egészében el is készült más zenészek közreműködésével.

Demonaz a Dagbladetnek azt nyilatkozta, hogy ő verziójuk másképpen fest, mint Abbath-é, amit be is nyújtanak majd a jogvédő hivatalhoz.

Mi csak a szépre emlékezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr166981331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum