RockStation

Márciusban érkezik a Hollywood Undead új albuma

2015. február 11. - sunthatneversets

hollywood_undead.jpg

Az Interscope gondozásában március 31-én érkezik a Los Angeles-i Hollywood Undead új albuma. A lemez a Day Of The Dead címet kapja majd. A lemezről a címadó dal már tavaly óta ismert, jövő héttől azonban daldömping várható, hiszen 5 dalt is megoszt majd előzetesen a banda, akik a tavalyi nagysikerű akváriumos koncert után, június 17-én a Budapest Parkban lépnek fel az Asking Alexandria, a Motionless In White és a Bury Tomorrow társaságában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr727160385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

caseyjones 2015.02.11. 18:49:52

Régebben hallgattam ezt a zenekart, de már meguntam őket. Az új énekes (Danny) szerintem közel sincs olyan jó, mint amilyen Deuce volt. Katasztrofális volt, amikor az Undead-et meg a Young-ot elénekelte.

caseyjones 2015.02.11. 18:54:15

Régebben hallgattam HU-t, de már meguntam őket. Az új énekessel, Danny-vel már nem az igazi a banda. Az új számaik pedig szerintem meg sem közelítik a régebbieket, mint mondjuk az Undead-et, vagy a Young-ot.

caseyjones 2015.02.11. 18:57:27

Bocsánat, valami gond volt a gépemmel, ezért írtam le még egyszer nagyjából ugyanazt. :3
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum