RockStation

Metallica és Slayer pólók a H&M-ben

2015. február 17. - sebiszabi

metallica-slayer-hm.jpg

Személy szerint ritkán járok H&M-be, főleg nem metalos pólókért. Na, de majd most - (sem)! A svéd áruházlánc bejelentette, hogy a korábbi heavy metalos témájú cuccaik (itt és itt) után Metallica, Slayer valamint Guns N Roses mintázattal ellátott pólókat fognak árulni. Nem tudni, hogy kis hazánkba is elérnek-e a cuccok, de a cég szerint 18 dolcsiért (kb. 4900 Ft) fogják dobálni ezeket, ami azért vicces, mert egy normális Metallica póló a hivatalos merch-ből 23, egy Slayer póló meg 30 dollárba kerül. 

(Amúgy egy tízes skálán mennyire hiteles a H&M modellfiúcskája ebben a szettben?)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr917182425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aradebil 2015.02.17. 22:21:20

alapvetően nem hordok zenekaros pólókat mert hót igénytelenek (headbanger vki?...), de pl én a Bershkában vettem tök fasza Sabbath pólót,meg Springfieldben AC/DC-t. És nem a sima csöves gagyi fekete póló+ négyzet alakú albumborító

dez01 2015.02.18. 16:55:27

Én Takkoban (gyerekruha!!!) vettem AC/DC-t, sőt asszem a lidlben is 1et:)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum