RockStation

We Will Burn: Új Monolord dallal támadnak a göteborgi pokol rockerek

2015. március 24. - sandroo

3540379026_photo.jpg
Svédország egyik legjobb doomedelic bandája a Monolord ismét kísérleti atomrobbantást végez a hallójáratainkon. Az eddig megjelent anyagaik is hihetetlen hangulatos néhol túlvilági énekkel díszített hömpölygős, lebegős vonalat képviseltek és ez most sincs másként. Hallgassatok meg egy új nótát a hamarosan megjelenő Vænir című új lemezükről, nem fogjátok megbánni.

A fent említett Vænir lemez április 28-án lát napvilágot,a Riding Easy Records kiadványaként. Most itt a lehetőség, hogy meghallgassuk ezt hét perces dalt az új lemezről, melynek címe We Will Burn és konkrétan széthasítja az agyadat.  Alább pedig egy régebbi nótát, illetve videót nézhettek meg tőlük, mégpedig az Empress Rising című dalt az azonos című tavalyi lemezről. Hail Göteborg!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr637295481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum