RockStation

Teljes a Dog Eat Dog és a Sick Of It All koncertek felhozatala!

2015. április 09. - csigaur

Sick Of It All video.png

Igaz, kettő külön koncertről van szó, de mivel egy közönségnek szól, így mi is egy cikkbe sűrítjük bele az információkat. Igazi, forró hangvételű koncertek elé nézünk, kár lenne őket kihagyni.

A Dog Eat Dog koncerttel kezdenénk, hiszen ez lesz előbb, egészen pontosan 22-én a Kék Yukban. A finn The Ruffles mellé csatlakozott még a magyar zenei oldalról kettő kiváló zenekar is. A VL45 és a Planet Void a szerencsés "nyertese" annak, hogy bemelegítsék a közönséget a Dog Eat Dog-nak.

Három nappal később, már az A38 felé veszi az irányt, aki hardcore fan. Kevesebb, mint egy év elteltével ismét itt koncertezik a Sick Of It All. A tavalyi Budapest Parkos koncertet egy ideig biztos nem felejti el, aki ott volt. A support itt az Angel Du$t ( a Trapped Under Ice énekesének másik bandája ) , magyar részről pedig az őskövület AMD és a Cold Reality. A koncertek után pedig KettőNégy dj.set lesz hallható. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr517351538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum