RockStation

Pont egy hét múlva, ott a helyed! - Kamchatka, Voodoo Papa Duo @ Dürer Kert

2015. április 16. - Ernő Hellacopter

kamchatka-630x420.jpg

A svéd power trió legénysége, a három hosszú hajú, szakállas fiatalember közös hétvégi jammeléseken barátkozott össze, majd évekkel később zenekart alapítottak Kamchatka néven.. Nem véletlen, hogy erősen improvizatív zenéjük ezekből az időkből eredetezhető, melyet a blues, a stoner rock és a pszichedelikus rock egyvelege jellemez, bár itt még nem állhatnánk meg, ha fel akarnánk sorolni, milyen stílusokhoz nyúlnak még.

A kezdeti tagság időközben változott, jelenleg Thomas Juneor Andersson énekes-gitáros és Tobias Strandvik dobos mellett az Opeth-ből és Spiritual Beggarsból is ismert Per Wiberg is csatlakozott. A banda hatodik lemeze pedig már itt van a kanyarban.

Előttük a hazai pályás Voodoo Papa Duo játszik, amely egy egész nagyzenekar energiájával alkotja meg egyedi hangzását, noha csak ketten vannak a színpadon. Az este kötelező jellegű, nagy öröm, hogy sikerült ezt a bulit elhozni Budapestre. Aki kimarad, lemarad! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr957373188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum