RockStation

Hallgasd meg a Minsk - The Crash And The Draw című új albumát

2015. április 19. - sandroo

a0137695430_10.jpg
Ismét egy pokoli sludge/doom banda új anyagát szeretném a figyelmetekbe ajánlani. Hallgasd végig a Minsk legújabb The Crash And The Draw című lemezét. Garantáltan eldurran tőle az agyad, én már másodszor hallgatom végig a lemezt és már kezd remegni a bal szemhéjam, úgyhogy brutálisan jó cuccot hoztak össze a srácok!

A Chichago-i bandát eddig sem éppen a heavy metál zenék kedvelői favorizálták és ezen a tendencián az említett The Crash And The Draw című lemez sem változtatott gyökeresen. Persze, amúgy sem hiszem, hogy ez lett volna a célja a bandának a lemezzel. Az albumon található tizenegy nóta első ránézésre/hallásra kicsit riasztónak tűnik, de ha el kezdi hallgatni az ember, akkor már nem törődik a tíz perc körüli hosszúságú dalokkal sem. Javasolt felhasználási mód a lemezhez: Fejhallgató, sötét szoba, fekvő helyzet az ágyon, esetleg egy kis "süteményt" sem árt magunkkal vinni erre a hosszú túrára, ahogy ezt Gazsi barátom javasolná. Ez után már csak annyi a teendő, hogy el engedjük magunkat és utazunk egy nagyot ezzel a sötét hangulatú és brutális muzsikával. Az album amúgy április 6-án jelent meg, még pedig a Relapse Records kiadványaként, közben a banda betámadta Európát is ,hogy élőben mutassák meg az embereknek ezt a király lemezt. Sajnos a közelünkbe nem látogattak el, reméljük, majd legközelebb, addig is itt van nekünk a The Crash And The Draw. Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr697379208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum