RockStation

Buried Under the Flames: Itt egy bemutatkozó dal George Kollias szólólemezéről

2015. május 07. - sandroo

11203088_1133981856618076_5736190373814318619_n.jpg
Ha azt mondom hogy, Invictus, akkor szerintem kevesek tudják,hogy miről, vagy milyen bandáról van szó. Viszont, ha úgy mondom, hogy a Nile dobosának szóló projektje, akkor már többen felkapják a fejüket rá. Akkor most lehet kapkodni a fejeket, mert itt egy dal a hamarosan megjelenő lemezről bemutatkozás gyanánt.

Szerintem George Kollias (Nile) nevét és brutális,de rendkívül precíz játékát nem hinném ,hogy sokaknak be kellene mutatni. Május 18-án debütál bemutatkozó anyaga Invictus címmel. Most meghallgathatunk róla egy kedvcsináló nótát Buried Under the Flames címmel, amely dalban Mike Papadopoulos is szerepel. Remek nóta, állat hangzás és George istentelenül megrépázza a dobcájgot. Az lemez tizenegy hasonló tételt fog tartalmazni, bár George szerint ez a dal lett a leglassabb mind közül, majd meglátjuk a megjelenéskor, addig pedig alább a tracklist, itt pedig a dal. Íme:

 

tracklist:

1. Echoes Of Divinity
2. Invictus
3. The Passage
4. Aeons Of Burning Galaxies
5. Shall Rise/Shall Be Dead
6. Voices
7. Treasures Of Nemesis
8. Apocalypse
9. Epitaph
10. Through Empty Eyes Of Light
11. Buried Under The Flames

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr517435342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum