RockStation

Az Iron Maiden énekese legyőzte a rákot, most már jöhet az új lemez

2015. május 15. - sunthatneversets

0ironmaiden2014_18_1.jpg

Májusra ígért végleges tájékoztatást az Iron Maiden a nyelvrákkal kezelt Bruce Dickinson egészségi állapotáról. Nos a korábban is bizakodó zenekar teljesen megnyugodhat, meg persze a rajongók is. Bruce Dickinson legyőzte a rákot! Ezt ma a zenekar facebook oldalán jelentette be nyilatkozatok formájában.

"Nagyon boldogan jelentjük be, hogy az aktuáis MRI-vizsgálat eredményeként Bruce-t hivatalosan is egészségesnek nyilvánították a szakorvosok." - tudatta a zenekar.

"Szeretnék köszönetet mondani annak a fantasztikus orvosi stábnak, amely az utóbbi pár hónapban kezelt, csodálatos végeredménnyel. Kemény időszak volt ez nekem és a családomnak is, talán nekik még keményebb is, mint nekem. Szeretnék egyúttal a teljes szívemből köszönetet mondani a rajongóinknak a kedves szavakért és az együttérzésért. Mindig hittem a pozitív gondolkodás fontosságában, és az a Föld összes Maiden rajongójának irányából érkezett támogatás rengeteget jelentett nekem. Most minden tekintetben motiváltnak érzem magam, és alig várom, hogy visszatérjek a régi kerékvágásba, amilyen hamar csak lehet!" - fogalmazott az énekes.

"Természetesen mindannyian maximálisan el vagyunk ragadtatva attól, hogy Bruce-t az orvosai gyógyultnak nyilvánították. Bruce már alig várja, hogy újra aktív legyen a Maidenben, azonban még egy kicsi időbe beletelik, mire a régi lesz, ahogy ezt már korábban is mondtuk. Emiatt idén már nem lesznek Iron Maiden turnék vagy koncertek. Tudjuk, hogy a rajongók megértik ezt a helyzetet, és akárcsak mi, ők is szívesebben megvárják, amíg Bruce teljesen fitt lesz, mielőtt turnézni indul. A fókusz most az új album befejezésén lesz, a következő hetekben erre koncentrálunk majd. A kiadvány még az idén megjelenik. Egyúttal szeretném megismételni Bruce szavait és köszönetet mondani az összes Maiden rajongónak. Hihetetlenül türelmesek voltatok, ebben a kemény időszakban és nektek is Bruce egészsége volt az elsődleges. A zenekar és magam nevében is azt mondhatom csak: nagyra értékeljük az összes pozitív támogatást!" - nyilatkozta Rod Smallwood a zenekar menedzsere.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr197462434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum