RockStation

Flex Flex Fest az R33-ban

2015. június 09. - rockstation

flex_flex.jpg

Június 19-20-án rendezik meg az R33-ban a Flex Flex Fest elnevezésű minifesztet, mely a szabadáramlású zenék konzultáció mottóval fut. Fellépők:

Kőszívű Ember Fiai (garázs tanker, dózer n' roll , ez a duó formáció az elmúlt időszakok egyik nagyon nagy zenéje, viszonylag újak , kegyetlenül jók,merészek).

Húrkúrók (garázs n' roll , free n ' roll ,szalonképtelen avanti- rock, a színpadon nincs rend, előtte sincs-általában- , art- under rúzs nélkül)

dUNA (chaos pop/ black experimental - rock , azt gondolom .. az egyik legcudarabb élményt - jó értelemben - két napos eseményünkön a dUNA fogja adni , hihetetlen tűz van a zenéjükben és drámai energiák)
T

Testet ölt / Szerbia (post-rock, postpunk , szubjektív szintézis , krautrock , intenzív - expersszív - energiák lefolyásai,áradása, a Testet Ölt zenéje megfog-megteker........)

Lazerpunk (futurewave, ámok , elektronikus punk hevületű , zenei szintézis .hasítás)

Szagos Hörigekkók (álomzene, szürreális képhasításokkal , Ló - Fi , evolúciós experimental, két még mindig nagyon fiatalember ( lány és fiú ) , elképesztően magával ragadóan , mágikus-mesezenéje, vérkomoly mélységekkel)

Johnny in The Jungle (psychedelic , post-rock , jungle ... zajlása az eseményüknek több irányzat keveredése, mégis totál összhangba helyezve a tónusokat , néhol a vegytiszta hangás világ keveredik , elementárisan egymásra feszülő energiákkal , nem kikövezett utazásra invitálva a hallgatót...)

Kösz Vitya ( psyhedelic- experimental rock, ez a formáció még zsír új , alapcsapata a félelmetesen nagyszerű Százaségő formáció, de mint látható edzett zenészek alkotják , nem piskóta csapatokból érkeztek , zenéjük : elementáris légicsapás ...)

LivingTotem (tribal- industrial-technoja szinte a jelenlevőket a földbe döngöli ...és nem az elkoptatott ,az ebben a szcénában elhasznált értelemben véve , talán a legaktívabb hazai elektronikus zenész Kraak egyszemélyes formációja a L.T.," Elektronikus vasak összekötésével fenntartott, sötét lebegés ")

TOVÁBBI INFÓK ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr277528052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum