RockStation

Jön az új Bon Jovi-lemez, szinte a semmiből

2015. július 20. - sunthatneversets

bon_jovi_2015.png

Burning Bridges címmel augusztus 21-én érkezik a Bon Jovi új albuma, melynek előzeteseként július 31-én jön az első single, ami a Saturday Night Gave Me Sunday Morning címet kapta. Ez lesz a zenekar első nagylemeze, amelyen nem gitározik Richie Sambora. aki az énekes mellett kezdetektől fogva jelen volt. A lemezen Phil Xenidis gitározott. Mivel a lemez híre is amolyan derült égből villámcsapás kategóriájú, ezért a további infókra még várni kell, igaz már nem sokat. A zenekar ezidáig utolsó, szerintünk nem éppen acélos albuma What About Now címmel jelent meg és több, mint 1,5 millió példányban kelt el világszerte.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr127640698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Killary Fucking Clingon 2015.07.20. 14:42:52

talán jobb lenne nyugdíjba vonulni..

2015.07.20. 17:55:55

@Shabby Bear: Nem tudom...2011-ben 60 ezer ember tombolta végig a közel három órás koncertet Bécsben velem együtt, pedig nem vagyok nagy fan.

A csávó tud hangulatot csinálni+végigugrálta a teljes koncertet. Igaz, Best of.. turné volt, klasszik slágerekkel, de nem úgy tűnt, hogy kifulladtak volna.

Killary Fucking Clingon 2015.07.20. 19:24:11

@johnny77: Nekem meg úgy tűnik hogy tulajdonképp mindegy mi a szart játszik mert az a 60 ezer fan akkor is elmegy megnézni ha a saját szarát eszi. A csávó ahogy te hívod jó előadó, ezt nem vitatja senki, továbbá úriember, személyesen volt alkalmam néhányszor találkozni vele és megtapasztalni. De. Azok az idők amikor Rock N' Roll volt a "zászlón" elmúltak. Maradt egy rádióbarát, nem túl megerőltető, nem túl hangos, Coelho-i kliséket pufogtató nagy semmi. Az a tény hogy a Bon Jovi zenekar és Mr John F. Bongiovi 20 éve még rock n' roll félistenek voltak nem változtat azon hogy amit az utóbbi náhány lemezen művelt az szar. Ettől te még elmehetsz koncertre.

2015.07.21. 12:05:52

Ja, hogy így érted a kifulladást? Ezzel viszont egyet tudok érteni.
Nekem az első 4-5 album tetszik, utána a következő 20 évből talán 1-1 szám.

Amúgy, ha így nézzük, nálam a Metallica még ilyen: ők nagy kedvencek gyerekkorom óta, de a St.Angertől kezdve nem tudom hallgatni az új albumaikat. Szarnak tartom konkrétan őket.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum