RockStation

Lemmy és Tom Araya is szerepel minden idők leghangosabb némafilmjében

2015. augusztus 04. - sebiszabi

1280x720.jpg

A Motörhead legendájáról köztudott, hogy imádja a régi háborús sztorikat így szinte adta magát, hogy a Bjorn Tagemose által megálmodott Gutterdammerung egyik főszerepét ő kapja meg; Lemmy tank-parancsnok lesz. A film különlegessége, hogy stílusát tekintve az 1920-as évek némafilm hangulatához nyúl vissza, csak éppen nem egy zongora fogja a háttérzenét szolgáltatni, hanem kőkemény metalzene. A filmben Lemmy mellett még a Slayer frontembere, Tom Araya, Iggy Pop és Jesse Hughes (Eagles Of Death Metal) is szerepelni fognak. Lazán csak így konferálják fel a készülő filmet: Minden idők leghangosabb néma filmje.

A sztori szerint a Földön bűn nélküli élet folydogál, mert Isten elvette az Ember kezéből a gitárt. Viszont egy unatkozó angyal, Vicious (Iggy Pop) ezt visszahozza a Földre és rávesz egy naiv lányt, hogy a hangszert pusztítsa el. Ezt persze a rivális "rock chick" banda ezt megpróbálja megakadályozni, így még durvább rock n' roll-t zúdítva a világra. Lemmy minden esetre elkötelezett: "Ha nem tetszik, b***d meg!" - hajtás után a trailer.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr567679090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum