RockStation

Hangolódjunk az őszi Lamb Of God koncertre

2015. augusztus 11. - KoaX

lamb_of_god_2015_1.jpg

Sajnos a Randy Blythe által vezetett Lamb Of God hazánkat elkerüli, ellenben november 26-án Bécsben a Gasometeren játszik a zenekar a Children Of Bodom társaságában.Ez egy eléggé jó indok, hogy novemberben a Slayer - Kvelertak - Anthrax koncert mellett újra kilátogassunk a sógorokhoz. A hajtás után megtaláljátok azt a tíz videóklipet, amik szerintünk meghozzák a kedved, hogy Te is kilátogass az ősz folyamán Bécsbe.

A tizedik dal nem más, mint az As The Place Burn-ről származó Ruin, kemény tönkölés akár szürkületkor is. Egyszerűen imádjuk ezt a dalt, bár ez majdnem minden LOG dalról elmondható.

Ha már a kétezer hármas albumnál jártunk az előbb, akkor maradjunk ezen a vonalon. Jöjjön az album címadó dala As The Place Burn.


Az egyik legmegosztóbb báránykás album talán a kétezer tizenkettes Resolution volt. A zenekar nem találta az igazi arcát, valahogy hiányzott belőlük az a düh, amit a Wrath-on képesek voltak kihozni magukból. Azonban emellett a kis koncertes klip mellett nem vagyunk képesek elmenni. Nyolcadik a Desolution.

A 11th Hour-ral megint csak az As The Place Burn-höz kanyarodunk vissza, de azért lássuk be. Chris Adler őrületes lábmunkája mellett nem lehet szótlanul elmenni. Szokásosan megküzdünk a saját démonainkkal, és meghallgatjuk-nézzük ezt a klipet.

Hatodik helyre egy olyan dalt soroltunk, raktunk, választottunk, ami igazán meghozta a zenekarnak a nagy sikert. A lassan tíz éves Sacrament album az elejétől a végéig egy mestermű.A Redneck klip meg egyszerre vicces, és borzasztó (Blythe, hogy néz ki?!?!?!)

Haladunk szépen előre, már meghallgattunk jó pár nótát, azonban most jönnek az igazi kuriózumok. Ahogy már mondtuk a Resolution nem igazán volt a mi albumunk, ellenben az animációs Ghost Walking egy zseniális dal és videó is egyben.

Közeledünk a dobogó felé,egyre jobb dalok és klipek következnek, habár az eddigiek sem voltak gyengék.Az új albummal, amiről Mi is írtunk (ITT olvashatsz róla) tele van jobbnál jobb dalokkal. Az egyik érdekessége az albumnak, hogy Randy megmutatja énekhangját is, aminek hála egy igen izgalmas dal született. A negyedik az Overlord.

Elérkeztünk végre a dobogó legalsó fokához.Lassan lefekszünk pihenni, mert rendesen kifáradtunk a sok zúzásban. Itt a Laid To Rest, hogy még utoljára egy kicsit felpörgessen.

Az előkelő ezüst érmet akár egy számmal is leírhatnánk. 512. Nézzétek meg, hogy a Richmondiak szerint milyen lehet egy beteg tinédzser elme. 

A dobogó legfelső fokára természetesen a Wrath album klipje került. Van olyan ember, aki a Set To Fail pörgős, zúzására nem pörög fel? 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr897697034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum