RockStation

Végre egy jó hír ebben a pusztító hőségben! - Főképp doomereknek

2015. augusztus 13. - sandroo

withthedeadband2015_638.jpg
Itt egy remek hír a doomereknek! Felröppent a hír, hogy az angol székhelyű With The Dead nevezetű formáció egy hat dalt tartalmazó anyaggal mutatkozik be a nagyközönség előtt. Ez azért érdekes és fontos, mert a zenekar, olyan bandákból verbuválódott, mint a kultikus Cathedral, vagy a nem kevésbé ismert Electric Wizard.

With The Dead legénységét olyan tagok alkotják, mint az okkult doom muzsika egyik alappillérének számító Electric Wizzard gitáros/basszerosa Tim Bagshaw és dobosa, Mark Greening kiegészülve a Napalm Death-ból és a Cathedral-ból ismert Lee Dorian-al. Őszintén bevalom, hogy erre a hírre felkaptam a fejemet, mivel a Cathedral az egyik kedvenc bandám és már most biztos vagyok benne, hogy élvezetes perceket fog nyújtani az október 16-án, a Rise Above Records kiadványaként megjelenő bemutatkozó lemez.....csak győzzük kivárni.

"With The Dead" track list:

01. Crown of Burning Stars
02. The Cross
03. Nephthys
04. Living With The Dead
05. I Am The Virus
06. Screams From My Own Grave



A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr37701446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum