RockStation

The Apple And The Tree: Új videó és dal a Graveyard új lemezéről

2015. augusztus 22. - sandroo

graveyard_2015.jpg
Nagyjából egy hónap múlva, szeptember 25-én jelenik meg a hard rock négyes fogat, a  Graveyard, Innocence & Decadence című régóta várt negyedik stúdióalbuma. De nem kell annyit várnunk, hogy megízleljük az új album nótáit, mivel már itt is van az első dal és videó az új lemezről. Jeah!!!

Graveyard, Innocence & Decadence lemez felvételei a stockholmi Atlantis stúdióban készültek, mégpedig olyan szakemberek közreműködésével, mint Janne Hansson (Abba, The Hives, Opeth) és Johan Lindström (Tonbruket). A banda felállása is megváltozott az előző lemezhez képest, mivel tavaly ősszel kiszállt Rikard Edlund basszer helyét, Truls Mörck váltotta fel. Ennyi infó elég is lesz mára, pörögjön a Graveyard és az új "ganézós" videójuk, a The Apple And The Tree.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr247722610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum