RockStation

The Southern Oracle: Coldeater klippremier és exklúzív koncert a Toldi Moziban

2015. szeptember 03. - rockstation

the_southern_oracle_2015.jpg

2015. október 6-án szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a The Southern Oracle első videóklipjének premierjére a Bajcsy-Zsilinszky út 36-38. szám alatt található Toldi Moziba.

Mozgalmas 12 hónap van Magyarország egyik legaktívabb extrém zenei csapata, mögött – tavaly októberben egy intenzív turné keretében Maribortól Szalonikin át Bukarestig megjárták a Balkánt, felvettek és kiadtak egy EP-t Icebreaker címmel az év elején, majd júniusban a chicagói Harm’s Way oldalán egy újabb európai kör következett, ahol leginkább német nyelvterületen mutatkoztak be, de a turné Koppenhágába és Prágába is elvitte a bandát.

Az Icebreaker EP Coldeater című dalára készült videó a Mihaszna Filmes Nagy Viktor keze munkáját dicséri és egy rég várt együttműködés gyümölcse, hiszen  Viktor nemcsak remek rendező, de a zenekar régi barátja és pályatársa, aki a Téveszme tagjaként megannyi koncerten lépett fel a The Southern Oracle társaságában.

A vetítés után a Toldi Klub színpadán egy exkluzív koncertet ad a zenekar, amely keretében eljátssza a teljes Icebreaker EP-t és a koncertanyag rögzítésre kerül egy újabb videókliphez. Az eseményt egy könnyed afterparty színesíti még, valamint bemutatkozik a The Southern Oracle új kiadója, a budapesti rock / metal élet markáns szereplői által életre hívott GarageLive Records is. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr577757148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum