RockStation

Lemmy jól van, az amerikai turné folytatódik

2015. szeptember 08. - sebiszabi

motorhead_2015_1.jpg

Az utóbbi napokban mi is többször írtunk arról, hogy Lemmy egészségi állapota miatt a Motörhead éppen futó amerikai "turnéja" már lassan az értelmezhetetlen kategória szélét súrolja. Salt Lake City-ben négy dal után kellett elhagynia a színpadot, Denverben fel sem lépett a magaslati levegő miatt. Aztán jött Austin lapos vidéke, de ott is csak két dalig jutott, az utána következő két állomást meg törölték. Már többen eljátszottak a gondolattal, hogy mi lenne, ha az öreg visszavonulna, de Lemmy erről hallani sem akar, és ma este újra nekifutnak a St. Lous-i bulinak. A zenekar hivatalos közleménye szerint:

A várakozásnak vége, az orvos diagnózisa, hogy Lemmy összeszedett egy tüdőfertőzést, amit a magaslati levegő csak tovább rontott, de ezt már kezelték. Lemmy készen áll, hogy St. Lous-ban folytassa a Motörhead 40 éves ünnepi turnéját a Bad Magic albummal.

Annyira szeretnénk remélni, hogy tényleg csak ennyi volt a gond, és a show megy tovább...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr697770378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anti Liberal 2015.09.09. 10:14:54

Egy ideig biztos, aztán elpatkol. Ha szerencséje van akkor a szinpadon, és a banda lenyomja a going to brazil-t bucsú dalként. Aztán ráteszik a Ricken-re és elindulnak vele egy temető felé. Őrök időkre legenda lenne Lemmy.

Anti Liberal 2015.09.09. 18:43:15

@pingwin: az az de úgy még legendább lenne :) Tudod jól hogy értem. Egy ilyen embernek a színpadon kell meghalnia, az a Rock N' Roll nem egy büdös kórház.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum