RockStation

Thrash nagyágyúk Bécsben - Jön a Slayer és az Anthrax

2015. szeptember 08. - sunthatneversets

slayer-2015_1.jpg

Ha az emberfia a thrash metal Big Four-jának a felét megnézheti egy este az nem is tűnik olyan rossz opciónak. Igaz ebben a félben a Metallica nem szerepel, de egy Slayer - Anthrax párosítás csakis az "idevele" kategóriába tartozhat. Márpedig november 7-én a bécsi Gasometerben megkaphatjuk.

Egy Slayer koncert sohasem lehet rossz, pláne, ha egy új lemez bemutatója is egyben. Szeptember 11-én, tehát e hét pénteken jelenik meg az Slayer legújabb lemeze Repentless címmel, mellyel a zenekar szinte egyből turnéra is indul. Gyilkos riffek, energia, SLLLLLLAAAAYYYYYEEEEERRRR. Ez nagyjából le is írja, hogy mire számíthatunk a zenekartól. Az eddigi előzetesek alapján a Jeff Hanneman gitárost elvesztő zenekar egyáltalán nem vesz vissza a lendületből.

anthrax_2015.jpg

Ha az Anthrax kicsit gyorsabb a stúdióban, most ők is lemezbemutatóznak, de jó munkához idő kell, így csak jövőre érkezik az új album Scott Ian-éktól. Aki viszont látta már a zenekart élőben az tudja, hogy új dalok nélkül sem fog unatkozni, bőven kapunk az arcunka oldszkúl thrash slágereket.

A koncert nyitózenekara a norvég Kvelertak lesz, akik a 2013-as, második, Meir című lemezük megjelenése óta kisebb megszakításokkal folyamatosan turnéznak és akik élőben igazán lehengerlőek tudnak lenni.

A koncerttel kapcsolatban további infókat ITT találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr467768936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum