RockStation

24 országban - köztük Magyarországon - nyitott első helyen az új Iron Maiden album

2015. szeptember 18. - sebiszabi

iron_maiden_2015_1.jpg

Öt év után jelentkezett a brit heavy metal alapvetés, az Iron Maiden új albummal, a The Book Of Souls-zal, ami igencsak jóra sikerült, mi itt írtunk róla csupa jót. Így talán nem is nagyon meglepő a durva bekezdés több ország lemezeladási listáin, de azért az talán még így is csúcsteljesítmény, hogy összesen huszonnégy országban lett első, emellett hét országban második és egy országban harmadik helyen nyitott.
Ahol sikerült a toplista élére törni: Argentína, Ausztria, Belgium, Brazília, Kolumbia, Horvátország, Csehország, Finnország, Németország, Görögország, Magyarország, Izrael, Olaszország, Japán, Mexikó, Hollandia, Norvégia, Portugália, Szerbia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr597797066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum