RockStation

Sokat ivott majd fogadást vesztett, így 550 kilométert gyalogol a Sabaton frontembere

2015. szeptember 21. - sunthatneversets

0sabaton2015_11.jpg

Ezért nem szabad részegen fogadásokat kötni! Történt, hogy Joakim Brodén a Sabaton énekese kissé ittas állapotban fogadást kötött, amit elvesztett, a tét pedig nem volt kevesebb, mint az, hogy ha veszít, akkor szülővárosából, a svédországi Falunból elgyalogol a norvégiai Trondheimig, ahol október 1-jén a Trondheim Metal Festen játszik a Sabaton.

A gond a távolsággal van, merthogy Falun és Trondheim között nagyjából 550 kilométer a táv. Ennek legyaloglásához pedig úgy nagyjából 107 órára van szükség. A frontember - aki már múlt hét óta gyalogol - azt mondta, hogy jó viccnek indult az egész, de mára már nem annyira mókás a dolog. Az első nap volt a legkeményebb, akkor 10 órát gyalogolt, azóta "csak" napi 4-8 órát gyalogol egy kényelmes futócipőben. Most pár nap pihenőt tart a már Norvégiában tartózkodó énekes, akiknek rajongók adnak szállást. 

Az énekes videónaplóval is jelentkezik, melynek első részét alább láthatjátok. Kemény dolog ez a rockbiznisz!

faluntrondheim.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr777805566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum