RockStation

Fatal Illusion: az első dal az új Megadeth albumról + infók az új lemezről

2015. október 02. - sebiszabi

megadeth-2015.jpg

Az új Megedeth albumra még ugyan várni kell néhány hónapot hiszen január 22-én jelenik meg Dystopia címmel, úgy tűnik, hogy végleges a tracklist is, de aminek a legjobban örülünk, hogy egy új dalt már meg is hallgathatunk, amiben már ugye az új felállás, Chris Adlerrel, és Kiko Loureiroval zenél. Lássuk is a hajtás után, hogy milyen a Fatal Illusion és ha úgy is ott jártok, nézzétek meg az új lemez borítóját és a tracklistet is.

megadethfatalillusioncd.jpg

tracklist: 01. The Threat Is Real 02. Dystopia 03. Fatal Illusion 04. Death From Within 05. Bullet To the Brain 06. Post American World 07. Poisonous Shadows 08. Look Who's Talking 09. Conquer Or Die 10. Lying In State 11. The Emperor 12. Last Dying Wish 13. Foreign Policy

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr457879002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum