RockStation

Új, nyári hangulatú turnévideoklip a Magortól és őszi körút a Road zenekarral

2015. október 07. - rockstation

magor_1.jpg

Saját házivideóiból vágta össze új videoklipjét a Magor. A felvételeket a 2014-es nyári koncerteken, illetve a 2015-ös lemezbemutató turnén rögzítette a csapat, barátaik segítségével.

"A klip az Ez vagyok én című dalhoz készült, ami a legpozitívabb hangvételű a márciusban megjelent Testamentum lemezünkön. Megkaptuk az album kapcsán, hogy néha túl komolyan vesszük magunkat. Igyekeztünk megfogadni ezt a kritikát, illetve nagyon bírjuk más bandáktól a road movie hangulatú, a színfalak mögé is betekintést engedő felvételeket. Így jött a klip ötlete. Szerettük volna megmutatni ezzel a klipel azt az arcunkat. amit csak a közönségünk ismer. Aki eljár a koncertekre, látja, hogy milyen oldott a hangulat a szinpadon és a buli előtt és utáni közös sörözések alkalmával. " - mondja a zenekar frontembere, Speck Roland.

A Magor idén nyáron kétszer is fellepett a Barba Negra Trackben, először a Road vendégeként, majd a Sepultura és a Cadaveres társaságában. Ezek a koncertek adták a klip gerincét, de látható még felvétel az EFOTT, a SZIN, a Rockmaraton, a Rockpart, a felvidéki Rockfeszt, és a Vekeri fesztiválokról, illetve a zenekar két otthonvárosának számító jászberényi és hatvani nagykoncertekről.

magor_2.jpg
A klip kedvcsinálónak is felfogható a Magor fellépéseihez; ősszel a Road lemezbemutató turnéjának vendége lesz a banda. A körút november 20-án veszi kezdetét Budapesten a Barba Negra Clubban, de a zenekar addig is elcsíphető néhány helyszínen, többek között a modern metalt női énekessel játszó moldáv Infected Rain társaságában a csepeli Route66 klubban október 16-án.

A Magor őszi turnéjának állomásai:

10. 16. Csepel, Route 66: + Infected Rain (MDA)
10. 31. Sajószentpéter, Asylum Rock Café
11. 14. Kazincbarcika, Diamond Rock Club + ROAD
11. 20. Budapest, Barba Negra Club + ROAD
11. 21. Kiskunfélegyháza, Rocktár + ROAD
11. 27. Sopron, Hangár + ROAD
11. 28. Szombathely, Végállomás + ROAD
12. 04. Debrecen, Roncsbár + ROAD
12. 11. Kisújszállás, Művház + ROAD
12. 18. Miskolc, Helynekem + ROAD
12. 19. Hatvan, Dali + ROAD

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1007920036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum