RockStation

Elmegy Cesena-ba a Foo Fighters

Egy ilyen kérésnek nem lehet ellenállni :-)

2015. október 23. - sunthatneversets

foo_fighters_2015.jpg

Bizonyára sokan emlékeznek még arra, hogy pár hónappal ezelőtt egy olasz zenész, bizonyos Fabio Zaffagnini vezetésével a Rockin1000 elnevezésű projektben 1000 zenész játszotta a Learn To Fly című Foo Fighters klasszikust. Az akciónak egy célja volt, hogy ha lehet a zenekar az olaszországi Cesena-ban is adjon  koncertet, mert ott még sosem jártak.

A zenekar már akkor is könnyekig hatódott, tegnap pedig Facebook oldalukon maga Dave Grohl jelentette be, hogy mekkora fless volt neki ez a videó és ugyan csak akkor nézte meg a videót, amikor a tízezredik gratuláló sms-t kapta, de még ma is megkönnyezi. És igen a Foo Fighters van annyira jófej, hogy megoldja, hogy Cesenaban koncertezzen, egészen pontosan november 3-án a Carisport-ban ott indítják az aktuális Európa turnéjukat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr48013821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum