RockStation

Hallgasd meg az Integrity múltidéző Den Of Iniquity című újra kiadott, feljavított lemezét

2015. október 30. - sandroo

4ba4e245-0b44-424a-9c30-0034662d1153.jpgVannak olyan lemezek, amelyeken nem fog az idő vas foga. Ezeknél a lemezeknél nem számít, hogy milyen a lemez hangzása, mert az évek során ezen túllépve valami plusz dolgot adott nekünk az. Sok ilyen banda és még több ilyen lemez van és természetesen mindenkinek más tartozik ebbe a kategóriába. Ezek közül az számomra az egyik a nyolcvanas években alakult Integrity nevezetű clevelandi metal/hardcore banda és mára már klasszikussá vált lemezük, a Den Of Iniquity

Pontosabban a bevezetőben említett lemez egy válogatás lemez, amely az 1988-1998 közötti időszakot öleli fel, demo felvételekből, 7"-ből, válogatás lemezeken szereplő ritka felvételekből összeválogatva. A Magic Bullet Records október 30-án újra kiadja az anyagot, ráadásul egy kicsit feljavított, a lehetőségekhez mérten újrakevert minőségben. Aki kicsit el szeretne merülni a hardcore történelem egyik jelentős mérföldkövének számító bandájának muzsikájában, annak most itt a lehetőség. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr928035236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum