RockStation

Alpha Centauri Bb - Itt második új dal az érkező Orient Fall nagylemezről

2015. november 04. - sunthatneversets

orient_fall.jpg

A MalthusianProtocol pozitív visszhangja után egyre feszültebb és élénkebb figyelem kezdte körülölelni a budapesti Orient Fall zenekart, aminek jegyében a minap hozták nyilvánosságra Alpha Centauri Bb címmel második új tételüket az érkező bemutatkozó nagylemezről, a Fractals-ról.

A dalhoz egy exkluzív szöveges videót is készített a zenekar az Eternal Illusion Design és a Bad Moon Films vezetőjének közbenjárásával (korábbi munkái: Fish!, PETOFI, Subscribe) és így válhatott mindez a november 22-én megjelenő nagylemez izgalmas előhírnökévé, amiről hamarosan érkeznek a további információk is és dalok is. Ami már biztos, hogy tizenhárom (!) dal fog helyet kapni rajta, amiket vendégszereplők színesítenek majd tovább, többek között beugrik a Subscribe-frontember Csongor Bálint az Ascend to the Throne újragondolt változatához, de hallhatjuk majd az Orion Dawnos Kovács Gábort, illetve Földes Anettet is, akit Youtube-ról jól ismerhettek is már feldolgozásai révén (pl. Road, Subscribe). Alább a fent említett dal a hozzá készített szöveges videóval.

Itt meg az elsőnek közzétett MalthusianProtocol című tétel:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr418049160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum