RockStation

Meghalt a Goodbye To Gravity basszusgitárosa is, 51-re emelkedett a bukaresti klubtűz áldozatainak száma

2015. november 12. - sunthatneversets

club-colectiv-cristian-soimaru.jpg

Tegnap elhunyt Alex Pascu a Goodbye To Gravity basszusgitárosa, akit egy párizsi kórházban ápoltak. Halálával 51-re emelkedett a bukaresti klubtűz halálos áldozatainak száma. A zenekarból már csak Andrei Galut énekes van életben, őt Hollandiában ápolják súlyos, életveszélyes égési sérülésekkel.

Mint is mert október 30-án este a Goodbye To Gravity koncertje közben kigyulladt a koncertnek otthont adó bukaresti Colectiv Club és a bent tartózkodó több, mint 400 ember egymást taposva próbált kimenekülni az egyetlen bejáraton. Huszonhatan a helyszínen meghaltak, köztük volt a zenekar két gitárosa Vlad Telea és Mihai Alexandru is. November 8-án a zenekar dobosa Bogdan Lavinius is meghalt, miközben egy zürichi kórházba próbálták átszállítani. Jelenleg még 76 sérültet ápolnak még kórházakban, közülük 24 állapota súlyos, kritikus.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr148071922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum