RockStation

Terrortámadás Párizsban több helyszínen, köztük az Eagles Of Death Metal koncertjén

2015. november 14. - sunthatneversets

parizs_terror.jpg

Fegyveres és öngyilkos merénylők összehangolt terrortámadást indítottak tegnap este Párizs több pontján, köztük a Bataclan koncerteremnél, ahol éppen az Eagles Of Death Metal koncertezett. A koncert felénél dördültek el az első lövések, majd később a Stade De France (ahol éppen francia - német barátságos futball meccs zajlott) egyik bejáratánál és egy étteremnél is robbantottak, a koncerteremben túszokat is ejtettek a terroristák.

Az eddig jelentések, több mint 120 halottról írnak. Párizsban szükségállapotot hirdettek, több terroristát a rendőrség lelőtt, de többüket még még nagy erőkkel keresik. A legtöbb halott a koncertteremben van, ahol ez egyik dal közben kalasnyikovval kezdték halomra ölni az embereket.

Jelen állás szerint úgy néz ki, hogy az Eagles Of Death Metal tagjai rendben vannak és rendben vannak a Deftones tagjai is, akik nézőként érkeztek a koncertre.   

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr128077122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum