RockStation

Itt egy új Aborted dal a jövőre megjelenő jubileumi EP-ről

2015. december 07. - sandroo

12279057_10153256990259013_1419900106453540948_n.jpgNem is indulhat a reggel másként, mint forró kávéval és lágy dallamokkal, ami végre kikapcsolja az atomra lenullázott elménket. A célnak teljes mértékben megfelel az Aborted lagújabb videója, ugyanis, ha a dolgos hétköznapok nem gyalulták cafrangosra az agyunkat, akkor ez a dal majd pótolja az elmaradást.

A belga death metál hordát szerintem egyetlen jóérzésű halál-metál fanatikusnak sem kell bemutatni, mivel a banda már hosszú-hosszú évek óta terrorizálja a világot és annak zenekedvelő lakosságát, ultra brutális zenéjével. Pontosan húsz éve annak, hogy elkezdtek zúzni a srácok, ennek a jeles évfordulónak apropójából januárt 16-án, egy 20 éves jubileumi EP-vel jelentkezik a zenekar. Az új lemez Termination Redux címen fog megjelenni, mégpedig a Century Media kiadó jóvoltából. Most pedig itt a reggeli hideg indító, amely az új anyag címadó dala is egyben. Na Tsá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr48142544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum