RockStation

Előremutató és mégis hiteles – Advisory: True Grindcore

2015. december 14. - rockstation

advisory_true_grindcore_1.jpg

A budapesti Advisory zenekar kíméletlen grindcore zenét játszik, és harmadik lemezével sem okoz csalódást a műfaj szerelmeseinek, mi több, modern, a műfaj kereteit tágító anyagot készítettek.

A jelenleg csak stúdiókörülmények között létező csapatot kipróbált underground arcok alkotják, akik korábbi és jelenlegi zenekaraikban (Harvester, Bornholm, Heroic, Fregath, stb.) már bizonyították, hogy képesek brutális és feszes muzsikát létrehozni. A 2015-ös Advisory korong a True Grindcore névre hallgat – ezzel a stílus keményvonalas rajongói bizonyára vitatkozni fognak, hiszen egyáltalán nem lett „old-school grind”. Megjegyezhető dalszerkezetek, fogós groove-ok hallhatóak, azonban nincs egy másodperc pihenő vagy üresjárat a lakonikus tömörségű (10 perc játékidőről beszélünk) lemezen.

A felvételek a Fregath Music stúdióban zajlottak 2015-ben, a műfaj punk hagyományaihoz mérten puritán módon: egy mikrofon és egy laptop segítségével. A True Grindcore a zenekar bandcamp oldalán meghallgatható, a korábbi anyagokkal együtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr738170780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum