RockStation

Boldog Karácsonyt és még boldogabb új évet kíván a RockStation

2015. december 24. - sunthatneversets

xmas_postcard_2015.jpg

Kedves Olvasók! Az év ezen szakaszában általában számot vetünk azzal, hogy mit is csináltunk egy éven keresztül. Ha valaki hosszabb ideje olvas minket talán emlékszik is egy-két ilyen év végi összegzőre. Idén nem dobálózunk a számokkal. Sok cikket írtunk, rengeteg interjút és lemezkritikát készítettünk és mondhatnám, hogy most Karácsonykor majd megállunk egy kicsit, de magunkat ismerve nem állunk meg.

Az elmúlt pár napban a lemezkiadók szakembereinek, a koncertszervezőknek, sajtómunkatársaknak már megköszöntük az ezévi együttműködést, most pedig rajtatok a sor. Köszönjük szépen a kitartásotokat, a lelkesítő vagy éppen kritikus hozzászólásokat - mindegyikből tanulunk valamit - és köszönjük, hogy ilyen sokan vagytok. Ha mi nem is, de Ti Karácsonykor egy kicsit pihenjetek, töltsetek sok időt szeretteitek körében és szóljon sok rockzene, reméljük a nagyi is bírja.

Boldog Karácsonyi Ünnepeket és sikerekben, rockzenében gazdag Új Évet kíván a RockStation összes munkatársa!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr578193338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sandrativadar · http://queenfan.gportal.hu 2015.12.24. 10:33:06

Boldog Karácsonyt és új évet a blog szerkesztőinek! Köszönöm a munkátokat!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum