RockStation

Meghalt az Eagles alapító gitárosa Glenn Frey

2016. január 19. - sunthatneversets

glenn-frey.jpg

Az Eagles zenekar honlapján közölte a szomorú hírt, hogy meghalt az együttes alapító gitárosa Glenn Frey. Frey 67 éves volt és New Yorkban halt meg. Az oldal szerint tüdőgyulladással, reumás ízületi gyulladással és vastagbélgyulladással kezelték, de a szövődményekbe végül belehalt. (Fotó: Rock Diamond, Getty Images)

Az Eagles a '70-es évek legsikeresebb amerikai country-rock együttese volt, amit ha másról nem is a Hotel California című dalukról szinte biztos mindenki ismer, pedig számtalan kiváló nótát írtak és pályafutásuk során több, mint 100 millió lemezt adtak el.

It is with the heaviest of hearts that we announce the passing of our comrade, Eagles founder, Glenn Frey, in New York...

Posted by Eagles on Monday, January 18, 2016

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr908284596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum