RockStation

A Hammer Concerts bemutatja: Death By Metal Vol.2 Fesztivál a Dürer Kertben

2016. január 20. - rockstation

kataklysm_2015.jpg

Van, amiből egy nem elég. Így van ez a Death By Metal fesztivállal is, mely egy év kihagyással ismét megrendezésre kerül - hagyományteremtő módon. A kanadai Kataklysm, a görög Septicflesh és a belga Aborted társaságában 27 hazai banda is fellép a bulin, totálisan belakva a Dürer Kert mindhárom termét.

Of Ghosts And Gods címmel tavaly július 31-én jelent meg a Maurizio Iacono vezette kanadai Kataklysm tizenkettedik albuma. Aki lemaradt volna a Rockmaratonos koncertről, esetleg ismételne, az most vasárnap megteheti, hiszen csakúgy, mint 2014-ben, idén ismét a Death By Metal fesztivál fő zenekaraként lépnek majd színpadra.

A szimfonikus, atmoszférikus death metalt mesterien játszó görög SepticFlesh érdekessége, hogy pályafutása során egyetlen videó klipet készítettek, egészen tavaly tavaszik, amikor is megérkezett a második, a friss, Titan lemezhez.

A belga death metal gépezet, az Aborted 20 éves jubileuma alkalmából egy Termination Redux című EP-vel jelentkezett január 8-án, és annak címadó dalához egy klipet is forgattak.

A hazai vonalat 27 remek banda képviseli majd. Aki nem csak a fő zenekarokra szán időt, mindenképpen nézze meg őket is. Ismerkedni máris lehet a zenekarokkal ERRE a linkre kattintva. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr708287454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum