RockStation

Itt van még egy új dal Iggy Pop és Josh Homme lemezéről

2016. január 26. - sunthatneversets

iggy_pop_josh_homme.jpg

A múlt héten robbant a bomba, hogy Iggy Pop új lemezt ad ki, melynek társszerző producere és gitárosa a Queens Of The Stone Age főnök Josh Homme volt. A Loma Vista Recordingsnál Post Pop Depression címmel megjelenő lemez 9 dalt fog tartalmazni. A lemez rögzítésében a két rocksztárt Dean Fertita a QOTSA gitáros/billentyűse és Matt Helders az Arctic Monkeys dobosa segítette, míg a turnéfelállásban - merthogy koncertek is lesznek - Troy Van Leeuwen (QOTSA gitáros) és Matt Sweeney (Chavez) is szerepet kap. Most megérkezett a második dal is a lemezről, melyet alább lehet lecsekkolni.

Itt meg az elsőnek közzétett Gardenia:

iggy_pop_post_pop.jpg

A lemezre az alábbi dalok kerülnek:

01. Break Into Your Heart
02. Gardenia
03. American Valhalla
04. In The Lobby
05. Sunday
06. Vulture
07. German Days
08. Chocolate Drops
09. Paraguay

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr918316618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vizilabda 2016.01.27. 11:13:39

Ez a Iggy betegesen hiperaktív és hiú a kibadizott zsírmentes felsőtestébe. Szerelmes a túlmozgásos testébe. A pofája meg nagyon tenyérbemászó.

Vizilabda 2016.01.27. 11:18:48

Nagyon szép a Koncz Zsuzsa haja is. Gyakran mossa, festeti. Aztán megy gyúrni, gondosan táplálkozik, nehogy megnőjön a pocak.

badlucktotem 2016.01.27. 22:56:08

@Vizilabda:
ha nem értesz hozzá, nem írsz.....ennyi.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum