RockStation

Javában készül az új Periphery lemez

2016. február 02. - theshattered

peripheryband2016.jpgRendesen felpörgött a Periphery a tavalyi, még a Billboard lista felsőházát is megjárt duplalemez, a Juggernaut sikere következtében. A mindenhol pozitív kritikákat kapott album és az azt követő intenzív turnézás után nem hogy nem terveznek pihenőt Misha Mansoorék, hanem már javában írják a negyedik korongjuk anyagát.

A felvételekért is felelős basszer, Adam "Nolly" Getgood a következőt nyilatkozta a felvételek kapcsán a Blabbermouthnak: "Már nagyon izgatott vagyok az új dalok írása és felvétele miatt. Mintha mindenki teljesen egy hullámhosszon lenne. Már alig várom, hogy mindenki hallhassa az új témákat, mivel egy rakat új, eddig általunk felfedezetlen területre fogunk elmerészkedni. Még én is kíváncsi vagyok, mi fog kisülni ebből az egészből a felvételek után." Ha minden igaz, az új CD a nyár elején fog napvilágot látni, természetesen a Sumerian Recordson kereszül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr858347148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum