RockStation

Jótékonysági koncert Mező gyógyulásáért!

2016. február 06. - sandroo

1eda823e-ce38-4eb8-b69f-61e73ef6a5a1_profile.jpgA 2016. március 5-én a Dürer Kertben tartandó jótékonysági koncertmaraton mindenki „Mező”-jének támogatására szerveződött. Szeretnénk barátunkat támogatásunkról biztosítani a betegség elleni harcában, valamint célunk, hogy a befolyt összeggel valamelyest csökkentsük a kezelések kapcsán felmerülő terheket, így segítve a gyógyulást.

Anno a kétezres évek elején ismertem meg Mezőt a Semmi Komoly zenekar rasta sérós, mindig jókedvű basszusgitárosát. Sok remek bulit nyomtunk, "tekertünk" végig és rengeteg szép emlékkel lettem/lettünk gazdagabbak. Igaz az idő múlásával, az élet produkálta változásokkal a kapcsolat megszakadt, de a mai napig szívesen gondolok vissza azokra az időkre. Ezért is kérek mindenkit, aki teheti, hogy valamilyen formában segítse Őt, hogy a "mai fiatalok"-hoz méltóan sikerüljön beinteni a betegségnek és mielőbb felépüljön.

" A jótékonysági bulin fellépő zenekarok szinte azonnal igent mondtak és egyetlen nap alatt összeállt a fellépők listája. A bandák kb. 15 perces játékidővel állnak majd színpadra. Az est folyamán becsületkasszás vegán büfé lesz, melynek bevételét szintén adományként ajánlják fel. Kérjük a külföldön élő barátokat, ismerősöket és mindenkit, aki az eseményen nem tud részt venni, hogy az alábbi online adománygyűjtő oldalon legyen szíves adakozni: https://www.youcaring.com/mezo . A buli facebook esemény oldalát itt találjátok. Fellépők, infók hamarosan!

Szeretettel várunk Benneteket, hogy együtt segítsük Mező gyógyulását! "

Mielőbbi jobbulást és rengeteg erőt kívánunk Mezőnek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr848365526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum