RockStation

Támogatási pénzt veszíthet a Hellfest, ha nem törli a Down fellépését

2016. február 09. - theshattered

down8.jpgSzerencsétlen Phil Anselmo nem is sejthette, hogy mekkora visszhangja lesz annak, amikor a Dimebashen a már jól ismert mozdulatokat és kijelentést tette. Többek között már a francia állam is beszállt az ellenhadjáratba, akik egyenesen utasították a június közepén megrendezendő Hellfest szervezőit a Down kivételére a fellépők közül. Amennyiben ezt nem tennék meg, úgy 20000 eurótól esik el a fesztivál.

A Down, mint Fülöp bácsi jelenleg egyetlen futó zenekara ezen kívül is rendesen kikapott a retorziókból, a holland FortaRock már törölte őket a saját felhozatalukból. Anselmo rögtön ezután egyébként bocsánatot is kért a történtek miatt, de ez már természetesen nem kapott akkora figyelmet. Időközben már az is szóba került, hogy az emberünk emiatt otthagyja a Downt, a zenekar szerencsére ezt egyértelműen ellenezte.

Szóval áll a bál a Down körül, de a Hellfest egyáltalán nem tágít, továbbra is ragaszkodnak a zenekarhoz. Még annak ellenére sem hajlanak a lemondásra, hogy ezáltal a Loire-menti régiótól kapott 20000 eurós támogatástól is eleshet az egyébként 16 milliós (Euróban, persze) költségvetéssel dolgozó fesztivál. Ekkora mértékű pénzforgásnál ez talán érthető is. Szóval aki megteheti és kilátogat a júni 17-19 között megrendezésre kerülő Hellfestre, a második napon a meghirdetettek szerint találkozhat az amcsi anyaszomorítókkal. Addigra már úgyis elcsendesülnek a hullámok...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr288373348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum