RockStation

Alone I Stand - Itt egy új Killswitch Engage-dal

2016. március 07. - sunthatneversets

killswitch-engage-band-2016.jpg

Incarnate címmel e hét péntekjén jelenik meg a Killswitch Engage új album, amelyről most már a negyedik dalt teszi publikussá a zenekar. Ennek címe Alone I Stand és alább meg is hallgatható az eddig már ismert hárommal egyetemben. A csapat egy kisebb fesztivál keretében a Budapest Parkban június 14-én is bemutatja a lemezt, ahol rajtuk kívül olyan zenekarok lépnek fel, mint az Architects, az August Burns Red, az Atreyu és a Bury Tomorrow.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr778450766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devilstrueface 2016.03.08. 09:58:49

nekem az eddig bemutatottak közül egyedül a cut me loose volt egy kicsit tetszős, a többi olyan semmilyen és most ettől az újtól sem dobtam el az agyam.
nagyon vártam az új zenéjüket, eddig sajnos inkább csalódás és kezdek félni, hogy a bónusz loyalty lesz a legjobb szám a lemezen. ami már nem is annyira új ugye...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum